Mødelokaler & konferencelokaler i Jylland

Mødelokaler & konferencelokaler

Mødelokaler & konferencelokaler i Jylland

Skal I holde konference, kursus, foredrag eller seminar, er Assersbølgård Danmarks bedste og sjoveste sted. Vi har 4 flotte møde- og konferencelokaler, der kan rumme fra 8 til 250 personer. Vi garanterer jeres gæster en uforglemmelig dag, og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Aktiviteter og forplejning
Når I vælger Assersbølgård som konference- og kursuscenter, kan I slappe helt af, og bare hygge jer og have det sjovt med hinanden. Vi er Danmarks sjoveste konferencecenter, og sørger for aktiviteter og forplejning, som bliver sammensat ud fra jeres ønsker og behov.

Møder, konferencer og andre arrangementer

Skal I holde et større møde, konference, workshop, kursus, foredrag eller seminar, sammensætter vi en skræddersyet pakke der dækker jeres behov, alt efter hvor lang tid jeres arrangement skal vare, og hvor mange der deltager. 

Assersbølgård ligger i smukke og idylliske omgivelser, hvor der både er plads til oplæg og kreativ udfoldelse. Vi har 4 flotte mødelokaler, som alle er udstyret med alt nødvendigt AV-udstyr.

Mødefaciliteter

Vi tilbyder alt i faciliteter, fra forplejning til dine gæster, til underholdende aktiviteter, og sørger for at dagen vil forløbe fortræffeligt, så I kan koncentrere jer om det faglige indhold og jeres gæster.

I kan holde arrangementer om dagen, aftenen og weekenden, eventuelt kombineret med overnatning. Når I vælger Assersbølgård til at holde jeres arrangement, vælger I en indbydende atmosfære, som vil bidrage til et positivt indtryk, og et større engagement.

Teambuilding

Teambuilding giver motivation og sammenhold, samtidig med at det udvikler og styrker jeres medarbejdere.

Teambuilding skaber dermed langsigtede fordele for jeres firma.

Vi garanterer en sjov og unik dag med mulighed for at benytte mere end 21 underholdende aktiviteter.

Mødepakker

Møder og konferencer på Assersbølgård giver jeres ansatte en ekstraordinær oplevelse ud over det sædvanlige. Sammensæt jeres eget program ud fra vores brede udvalg af aktiviteter, eller lad os hjælpe jer med at finde det der passer til jeres gæster. Hos Assersbølgård får I med garanti Danmarks sjoveste møde. 

Andre faciliteter og aktiviteter

Walk’n’talk-rute
I er altid velkomne til frit at benytte vores skønne walk’n’talk-rute rundt om Assersbølgård. Ruten er især velegnet hvis deltagerne trænger til frisk luft i løbet af dagen, eller skal tale sammen i mindre grupper.

Overnatning
Hvis jeres konference eller kursus varer over 1 eller flere dage, har I mulighed for at overnatte hos Assersbølgård. I kan se vores overnatningsmuligheder her.

Firmafest og julefrokost
Udover møder og konferencer arrangerer vi også firmafester og julefrokoster. Vi har 6 smukke festlokaler, og sørger for opdækning, pynt og forplejning, så I bare skal slappe af og nyde samværet med jeres gæster. Leder du derimod efter et konferencecenter i Jylland, så læs mere her.