Aktiviteter

Garanti for en sjov og udfordrende oplevelse

Hos Assersbølgård har vi et stort udvalg af aktiviteter. Der er aktiviteter til alle aldersgrupper, og til alle aktivitetsniveauer, så jeres gæster er sikret sjov og udfordrende underholdning i mange timer.

Vi har aktiviteter der passer til alle typer fester, møder og højtider, med garanti for at få rørt lattermusklerne, få konkurrencegenet sat på prøve, og for at få en uforglemmelig oplevelse.

BoCart

Prøv vores seje bocarts, på den lange og udfordrende bane. På med hjelmen, og så skal den have gas. Hvem vinder løbet? Bocart er en sjov og udfordrende aktivitet. 

Bowcombat

Bowcombat er en ny form for paintball, bare med bue og pil. Du slipper derfor for de hårde kugler, og de blå mærker, men bibeholder adrenalinen og den sjove leg.

Bueskydningsbane

At skyde med bue og pil er både sjovt, hårdt og udfordrende. Er du den fødte Robin Hood? Det kan du teste, når du skal skyde til måls på målskiven.

Bumper balls

Spil fodbold i oppustede bold-dragter, på en oppustelig fodboldbane. I spiller mod hinanden, 3 på hvert hold, og så gælder det om at få flest mulige mål hjem.

Byg en kage med stødbånd

At bygge kage med et stødbånd, er en sjov aktivitet. I vil få ingredienser til at bygge kagen. Men er det overhovedet muligt når du får stød samtidig?

Fodbold dart

Fodbold dart er en sjov og udfordrende aktivitet, hvor dine præcisionsfærdigheder bliver afprøvet, ved skudkonkurrencer eller almindelige dartregler.

Gladiator

Hvem vil du kæmpe mod til en udfordrende kamp på gladiatorbanen? Bare rolig, det gør ikke ondt at blive ramt. Gladiator er en sjov og underholdende event. 

Whack a Mole / Holey Moley

Whack a Mole / Holey Moley er et spil hvor hastighed, præcision og hurtige reflekser garanterer sjov i mange timer. Undgå den store hammer, og fang flest bolde.

Jagtbane med bue

Prøv kræfter med bue og pil på vores jagtbane i skoven. Du vil undervejs på ruten møde kunstige dyr, som du skal prøve at ramme. Hvem nedlægger flest dyr?

Klatresiloen

Vores 8 meter høje klatresilo er både sjov og udfordrende, og giver underholdning i mange timer. Den har 3 sværhedsgrader. Hvor langt tør du klatre op?

Lokumsræs

Med lokumsræs er der dømt løb med høj fart! Giv den max gas på et af de elektriske toiletter, og se hvem der kører hurtigst i det sjove og underholdende kapløb.

Mega bordfodbold

Mega bordfodbold, også kaldet Human football, minder om et almindeligt bordfodboldspil. Men her udgør I selv spillerne, og skal virkelig samarbejde for at vinde.  

Megatwister

Megatwister er et super sjovt spil. Hvem kan bedst holde balancen, når I er flettet sammen på kryds og tværs? Kast terningerne, og se hvilken position I lander i.

Paintball

Paintball er en fantastisk sjov og udfordrende aktivitet. Tag kampen op på vores store udendørs paintballbane, hvor 2 hold dyster mod hinanden.

Promillehockey

Promillehockey er et vildt sjovt spil, hvor man spiller mod hinanden på en bane. Promillebrillerne får dig til at føle, at du spiller hockey med en promille på 2,5.

Rodeotyr

Sæt gang i jeres fest med en af vores mange rodeoaktiviteter. Det gælder om at holde godt fast. Hvem kan sidde længst tid på rodeotyren eller på rodeohesten?

Sumo-fodbold

Sumo-fodbold er ubeskriveligt sjovt for både deltagere og tilskuere. Med denne bane er der lagt op til masser af underholdning, og en sjov aktivitet i længere tid!

Sumo-stafet

Hvor hurtigt kan du bevæge dig i en sumodragt? Prøv det sjove og udfordrende stafetløb, mens du helt sikkert får sved på panden, og rørt på lattermusklerne.

Escape Room

Teksten kommer snart

Sweeper

Prøv den populære sweeper, hvor du skal hoppe over den ene arm, og dukke dig for den anden. Vi styrer farten og retningen på bjælkerne. Resten er op til dig.

Virtual Reality

Med Virtual Reality bevæger du dig rundt i den virtuelle verden. Du skal styre slagets gang med din krop, mens du bevæger dig rundt i en 3D-verden.