Barnedåb

Barnedåb i naturskønne omgivelser

En barnedåb er en festlig begivenhed, og en dag man husker tilbage på i mange år. Derfor er det vigtigt, at I finder det helt rigtige sted, hvor I kan fejre at jeres barn er blevet døbt på den kristne tro, sammen med familie og venner.

Hos Assersbølgård har vi de helt rigtige rammer for at holde jeres barnedåbsfest. Vores gård har 6 festlokaler, som rummer alt fra 8 til 250 personer. Vi kombinerer vores hyggelige festlokaler, med vores erfarne serveringspersonale, der sørger for at alle gæster både får lækker mad og drikke.

Når I vælger Assersbølgård til at holde jeres barnedåbsfest, skal I ikke tænke på andet end jeres gæster. Vi sørger for at dække bordene, og pynte op i festlokalet, selvfølgelig i de nuancer I ønsker det.

Kom forbi og se vores lokaler

Hvis I gerne vil se vores festlokaler, og det dejlige område hvor Assersbølgård ligger, er I velkomne til at aftale en dag I kan komme forbi. 

Kontakt os på tlf. 7174 7674, mail info@assersbolgaard.dk, eller via vores kontaktformular, så vi kan sammensætte den bedste barnedåb for jer og jeres gæster.

En sjov aktivitet er et hit for store og små

Ønsker I en aktivitet til barnedåben, har vi et stort udvalg af alt lige fra hoppeborge, forhindringsbaner, mega bordfodbold og mange flere. Det vil med garanti være et hit for både store og små, og danne rammen for både leg, sjov og underholdning i mange timer.