Bryllup

En romantisk dag i kærlighedens tegn

Når I vælger de smukke omgivelser Assersbølgård kan tilbyde til jeres bryllup, er det vores fornemmeste opgave at skabe en eventyrlig dag for jer. Jeres bryllupsfest skal være en dag I husker tilbage på i mange år frem, som en romantisk dag i kærlighedens tegn.

Vi kan både tilbyde reception, bryllupsfest og dans til kl. 01.30.

Middagen planlægger vi sammen med jer. Vi sørger for både mad, drikke og servering, så I kun skal koncentrere jer om hinanden og jeres gæster. Vi vil pynte vores festlokale op så det fremstår romantisk, i de farver der passer til jeres bryllupsfest. 

En mindeværdig bryllupsfest

Et bryllup hos Assersbølgård, vil med garanti blive en uforglemmelig og mindeværdig dag, som I kan tænke tilbage på med glæde og kærlighed i mange år frem.

En god og hyggelig måde at afrunde et bryllup, er at vågne op sammen, og spise morgenmad med jeres gæster. Assersbølgård har både dobbeltværelser, ferielejligheder og shelters, så der er rig mulighed for overnatning til jeres gæster.

Kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup

Både kobberbryllup, sølvbryllup og guldbryllup er begivenheder, der er tradition for at fejre i Danmark. Hos Assersbølgård vil vi genskabe de romantiske rammer, som du oplevede ved dit bryllup.

Vi tilrettelægger festen så den passer til jeres ønsker, med alt lige fra mad, drikke og pynt, til underholdning og musik til dansen. I skal bare møde op, og nyde jeres bryllupsdag med jeres gæster.

Sjove aktiviteter for børnene

Er der børn med til festen, kan vi selvfølgelig tilbyde sjove aktiviteter, så børnene er godt underholdt i flere timer.