Tøse-/herretur

Tøse- /herretur med vilde & udfordrende aktiviteter

Tøsetur med udfordrende aktiviteter
Skal tøserne på tur, og have en sjov og anderledes dag fyldt med udfordrende aktiviteter? Så er Assersbølgård stedet I skal tage hen. Assersbølgård ligger i dejlige omgivelser, hvor området byder op til hyggeligt samvær, kreativitet og plads til bevægelse.

Herretur med vilde aktiviteter
Skal drengene på tur, og vil I have en dag fyldt med vilde og udfordrende aktiviteter? Så er Assersbølgård klar til at tage imod jer. Assersbølgård har de omgivelser der skal til, for at I kan få afprøvet jeres kræfter, med alt lige fra bocarts til sumo-fodbold.

Mad, drikke og overnatning

Assersbølgård kan stå for mad i løbet af dagen, så alle får noget godt at spise. Vi kan f.eks. tilbyde burger eller dejlig frisk pastasalat fra 79 kr. Drikkevarer købes løbende under arrangementet.

Om aftenen kan I fortsætte festen hos Assersbølgård, i et af vores flotte festlokaler. Vi tilbyder lækker mad, drikke og dans til kl. 01.30.

Slut en god dag af med at sove sammen. I kan enten sove under åben himmel i vores hyggelige shelters med bålsted, i vores dobbeltværelser eller ferielejligheder. Se vores overnatningsmuligheder her.

Stort aktivitetspark

Udover vores naturskønne omgivelser, byder Assersbølgård på en stor aktivitetspark, hvor der er masser af muligheder for at dyste både sammen og mod hinanden.

Vi har masser af aktiviteter, som helt sikkert vil skabe de ultimative rammer, for at jeres dag bliver fantastisk, enestående og mindeværdig.