Familiefest

En sjov og underholdende dag

At samle familien til fest, eller til det årlige familiesammentræf, er en hyggelig begivenhed. Der behøver ikke være en anledning, det kan bare være at I har lyst til at være sammen, og have en hyggelig og sjov dag.

Hos Assersbølgård har vi rammerne til en sjov og underholdende dag, hvor I både kan dyste mod hinanden i nogle af vores mange aktiviteter, og nyde hinandens selskab i naturskønne omgivelser.

Vores naturskønne omgivelser vil med garanti danne ramme om en dejlig dag, hvor familien vil ønske at blive samlet år efter år. Skab en dejlig tradition, og hold jeres familiefest hos Assersbølgård.

Samler I familien fra hele landet, kan I booke overnatning hos Assersbølgård. I kan se vores overnatningsmuligheder her.

Vi klarer forplejningen, I klarer det hyggelige samvær

Hos Assersbølgård tilbyder vi fuld forplejning til festen, og planlægger sammen med jer, hvad middagen skal stå på. Skal det være helstegt pattegris, buffet eller tallerkenservering, så står vi for det hele. Det eneste I skal gøre, er at hygge jer sammen.  

Prøv kræfter med vores aktiviteter

I kan prøve kræfter med vores klatresilo, vores bueskydningsbane, sumo-fodbold eller noget helt andet, som med garanti vil få jer til at røre på lattermusklerne. I kan se alle vores aktiviteter her.