Polterabend

Den ultimative fest for den kommende brud/brudgom

En polterabend er en traditionsrig begivenhed, hvor den kommende brud eller brudgom bliver fejret af sine nærmeste venner og veninder. Det skal gerne være en dag med fællesaktiviteter, sjov, hygge og glæde.

Ordet polter betyder ”buldre, brage, larme” og abend betyder ”aften”. Når I vælger at holde polterabend hos Assersbølgård, er det lige netop dét vi kan garantere, en dag og aften med masser af sjov, ballade og underholdning, for hele selskabet.

Mad og drikke til hele selskabet

Assersbølgård kan stå for mad i løbet af dagen, så alle får noget lækkert at spise. Vi kan f.eks. tilbyde burger eller en lækker pastasalat fra 79 kr. Drikkevarer købes løbende under arrangementet.

Om aftenen kan I fortsætte festen hos Assersbølgård, i et af vores flotte festlokaler. Vi tilbyder lækker mad, drikke og dans til kl. 01.30.   

Vil I gerne sove sammen, har vi gode overnatningsmuligheder, så I kan slutte en sjov fest af med morgenmad dagen derpå. Se vores overnatningsmuligheder her.

Stort udvalg af sjove aktiviteter

Vi har et stort udvalg af sjove aktiviteter, hvor der er mulighed for at få styrket konkurrencegenet, lattermusklerne og sammenholdet, samtidig med at I vil blive godt underholdt i mange timer.