Konfirmation

Konfirmationsfest i skønne omgivelser

En konfirmation er en stor dag for de smukke unge mennesker, hvor de bekræfter deres dåb. På denne store dag skal de selvfølgelig fejres i skønne og idylliske omgivelser, og have en mindeværdig og smuk dag.

Hos Assersbølgård afholder vi konfirmationsfester, som bliver skræddersyet efter jeres behov. Vi sørger for mad og drikke, pynt og borddækning samt servering i vores smukke festlokaler, så I bare skal nyde festen sammen med den unge konfirmand, som skal fejres dagen lang.

Nonfirmation, humanistisk konfirmation samt bar og bat mitzva
Vi holder selvfølgelig også nonfirmationsfester, humanistiske konfirmationsfester samt bar og bat mitzva, hvor vi garanterer et brag af en fest for den unge dreng eller pige, der nu træder ind i de voksnes rækker.

Konfirmation med overnatning

Konfirmationsfesten behøver ikke at slutte, før gæsterne har spist morgenmad sammen. Hos Assersbølgård tilbyder vi nemlig overnatning med morgenmad. Du kan se vores mange overnatningsmuligheder her.

Aktiviteter til de unge mennesker

Assersbølgård kan tilbyde et stort udvalg af aktiviteter, så der er sjov og underholdning til alle aldersgrupper. Måske en rodeotyr vil være et hit hos de unge mennesker? Eller mega bordfodbold? I kan blive inspireret af vores aktiviteter her.