om Assersbølgård

Historien om Assersbølgård

Assersbølgård ved Lindknud blev etableret engang i middelalderen. Gårdens tidligste oprindelse er ukendt, men der findes en ejerliste fra starten af 1500-tallet. Gården ligger i naturskønne og idylliske omgivelser.   

Assersbølgård har tidligere været brugt som herregård, almindelig bondegård og kostskole for sent udviklede unge. Gården er placeret ved gamle veje og nær Lindknud Bæk, der bliver til Holsted Å, og er omringet af smukke og idylliske omgivelser. Der er en skøn walk’n’talk rute rundt om gården.

Assersbølgård glæder sig til at gøre jeres næste møde, fest eller arrangement til en ganske særlig, sjov og mindeværdig oplevelse, som jeres gæster vil huske positivt tilbage på i mange år frem.

Assersbølgård danner rammerne om Danmarks sjoveste sted

Assersbølgård er i år 2020 blevet restaureret, og danner i dag rammen om Danmarks sjoveste sted til afholdelse af møder, konferencer, firma- og privatarrangementer.

Hos Assersbølgård er der god plads både indenfor og udenfor. Her kan du nemt kombinere viden med aktiviteter og bevægelse.

Seværdigheder i omegnen

Der er masser af seværdigheder og attraktioner i omegnen af Assersbølgård, både hvis du er til naturoplevelser og aktive oplevelser. Her har du et udpluk af nogle af seværdighederne:

  • Ribe
  • Legoland
  • Givskud Zoo
  • Lalandia Billund
  • Blåvand, med lækker strand

Vores personale på Assersbølgård er altid behjælpelig, hvis du ønsker at høre mere om de seværdigheder du kan besøge i omegnen.