Firmafester

Danmarks sjoveste sted at holde firmafest

Skal der holdes firmafest, er Assersbølgård Danmarks sjoveste sted. Vi har 6 smukke festlokaler, der kan rumme fra 8 til 250 personer. Vi garanterer jeres ansatte en ekstraordinær oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi afholder alt fra sommerfester, julefrokoster, temafester, firmaevents til eksklusive gallafester, og sørger for at opdækningen passer til jeres fest. Med vores store aktivitetspark forsikrer vi, at der vil være underholdning i mange timer, hvor I også får rørt lattermusklerne.

Når I vælger Assersbølgård til jeres fest, klarer vi alt det praktiske, så I bare skal nyde dagen, og have det sjovt med hinanden. Vi sørger for forplejning og aktiviteter, som bliver sammensat ud fra jeres ønsker.

Sommerfest

Forkæl dine ansatte med årets firma sommerfest, i perfekte rammer hos Assersbølgård, hvor der både er smukt udenfor og indenfor.

Vi sørger for at lave et program skræddersyet til jer, med vægt på det sociale, det hyggelige og det sjove, hvor alle med garanti vil få rørt deres lattermuskler. 

Hos Assersbølgård garanterer vi for, at sommerfesten bliver det højdepunkt, som dine ansatte vil tale om igen og igen. Vi har et stort udvalg af underholdende og udfordrende aktiviteter, og sammensætter de aktiviteter der passer bedst til jeres firma og antal gæster. 

Vi står for lækker mad og drikkevarer, og alt det praktiske under festen, så I bare skal hygge jer, og nyde hinandens samvær. Holder I festen over et tema, sørger vi selvfølgelig for, at pynt og borddækning passer. 

Der er mulighed for overnatning, så I kan vågne op sammen, og slutte sommerfesten af med fælles morgenmad inden I alle siger farvel og på gensyn. Se vores overnatningsmuligheder her.

Julefrokost

Bestil bord til julefrokosten, så du kan forkæle dine ansatte med et brag af en fest hos Assersbølgård, i flotte festlokaler med fantastisk julestemning. 

Vi elsker traditioner i Danmark. Julefrokosten er ingen undtagelse. Der skal være noget lækkert til ganen og maven, god musik og plads til dans og hyggeligt samvær.

Hos Assersbølgård går vi skridtet videre. Vi tilbyder naturligvis også den lækre mad, kolde drikkevarer, god musik og masser af julestemning. Men hos får I mere end den traditionelle julefrokost. Med vores store aktivitetspark, tilbyder vi en aktiv start på festen. I kan fx prøve lokumsræs, promillehockey, rodeotyr eller vores klatresilo. Sammen med jer finder vi de aktiviteter, der passer til jeres firma. 

Assersbølgård står for alt det praktiske med pynt, borddækning og oprydning, så I bare skal hygge jer og have det sjovt. Har I brug for overnatning, kan dette også tilbydes. 

Du kan læse mere om vores julefrokost her.